Zorgeloos genieten!

In onze badkamers en keukens kun je zorgeloos genieten.
Door een ideale combinatie van comfort, plezier en duurzaamheid.
Het zijn fijne plekken in huis waar je graag wilt zijn.
Stijlvol en smaakvol ingericht.

Onze keukens bieden een fantastische omgeving voor het bereiden van een heerlijke maaltijd en een gezellig diner met elkaar. Of om even lekker te ‘hangen’ voor een goed gesprek, een hapje en een drankje.

Onze badkamers bieden de weldadige luxe van een moment voor jezelf. Even weg van alle drukte en alle aandacht voor persoonlijke verzorging. In een rustige en ontspannen sfeer.

Beleef hoe anderen genieten van een mooie keuken en badkamer van Koopman Personal Design.
Ontdek hieronder welke keuken of badkamer jou inspireert!

Zorgeloos genieten!

In onze badkamers en keukens kun je zorgeloos genieten door een ideale combinatie van comfort, plezier en duurzaamheid. Fijne plekken in huis waar je graag wilt zijn.

Onze keukens bieden een fantastische omgeving voor het bereiden van een overheerlijke maaltijd, een gezellig diner of om even lekker te ‘hangen’ voor een goed gesprek, een hapje en een drankje.

Onze badkamers bieden de weldadige luxe van een moment voor jezelf. Even weg van alle drukte en alle aandacht voor persoonlijke verzorging. In een rustige en ontspannen sfeer.

Welke keuken of badkamer je ook kiest, onze keukens en badkamers zijn altijd stijlvol, op maat en praktisch ingericht. Helemaal naar wens!

Beleef hoe anderen genieten van een mooie keuken en badkamer van Koopman Personal Design. Ontdek hieronder welke keuken of badkamer jou inspireert!

En… regelmatig verschijnen op deze site nieuwe projecten.
Dus kom rustig nog eens terug voor nog meer inspiratie!

Jouw keuken en badkamer zijn uniek!

Koopman Personal Design

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens en badkamers op maat. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Een team van specialisten onder onze deskundige leiding ontzorgt je graag. Vakkundig en met een passie voor keukens zorgen wij dat je keuken of badkamer straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Koopman Personal Design is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken goed samen op het gebied van marketing en inkoop.

Blekerstraat 67a
7513 DS Enschede
T. 053 – 43 04 273
E. info@koopmandesign.nl

Volg ons