Binnenkijken bij

Miranda en Bertil

Neem een kijkje in de sfeervolle moderne keuken en badkamer van Bertil en Miranda in Losser

Twee jaar geleden kochten Bertil en Miranda een nieuwbouwhuis in Losser dat zij volledig vanaf het beginpunt mochten inrichten. Van hun huis hebben zij een gezellige plek gemaakt voor het hele gezin. Voor hun moderne keuken en badkamer zijn zij geholpen door Jan-Willem van Koopman Keukens.

Sfeervolle vormgeving

Qua design en vormgeving heeft het stel zich laten inspireren in de showroom van Koopman Keukens. “De kleuren hadden we wel al van tevoren in gedachten”, vertelt Miranda. “Het zijn aardetinten die een warme look geven aan de moderne keuken. In de showroom van Koopman Keukens kwamen wij een badkamer tegen die helemaal in onze stijl was uitgevoerd. Die hebben wij toen bijna helemaal overgenomen.”

“Eigenlijk hebben wij die stijl door het hele huis doorgevoerd”, vervolgt Miranda. “We hebben bijvoorbeeld ook een kastenwand in de woonkamer door Jan-Willem laten maken die daarbij helemaal bij past. De grote vloertegels in de keuken lopen door het hele huis heen; behalve in de badkamer. Daar hebben wij gekozen voor iets lichtere, grotere crème tegels voor een nét iets andere sfeer.”

Moderne keuken met een ruime indeling

Een van de bijzondere elementen uit de moderne keuken is de kastenwand aan de zijkant. “Aan de achterkant van deze kastenwand is de berging gesitueerd”, legt Miranda uit. “Jan-Willem heeft een uitsparing gemaakt, zodat de hele achterkant van die kastenwand in de ruimte van de berging is weggewerkt. Daardoor komt er zoveel ruimte vrij! Ook heeft hij ons geadviseerd om geen kastjes te kiezen, maar om voor uitsluitend lades te gaan. In combinatie met een antracieten lijst worden er horizontale lijnen in de keuken gecreëerd. Het geeft onze moderne keuken een heel ruimtelijk gevoel.”

Gezellige woonkeuken voor het hele gezin

“Het is uiteindelijk echt een woonkeuken met uitzicht op de tuin geworden waar we veel tijd doorbrengen. We zitten eigenlijk nauwelijks meer in de woonkamer. De keuken is een hele gezellige plek waar je gezellig kunt kletsen tijdens het koken. Ik was altijd gewend om in de woonkamer te zitten, maar dit geeft een heel anders en gezellig gevoel. Je hebt ook meer aandacht voor elkaar in plaats van dat je samen naar de televisie kijkt. De kinderen zitten ook graag aan het barretje om te studeren of te lunchen.”

Wat vonden jullie van de service van Koopman Keukens?

“We kregen veel handige tips en adviezen van Jan-Willem”, vertelt Miranda. “Toch liet hij heel veel aan ons over. Het voelt echt alsof we alles zelf hebben uitgezocht. Hij luisterde goed naar onze wensen en stuurde ons daarna een beetje de juiste richting in. Zo heeft hij bijvoorbeeld heel goed geholpen met het kiezen van de functionele apparaten en de prachtige materialen. Ook zijn we heel blij met de achterwand in de keuken die hij ons heeft aangeraden. We hebben niks waarvan we achteraf denken dat het anders had gemoeten. We zijn er echt heel blij mee!”