Binnenkijken bij

Judith en Richard

Binnenkijken bij Judith en Richard: Een moderne zwarte keuken met en bijzondere indeling

Onlangs hebben Judith en haar man Richard hun huis laten bouwen. Een van de belangrijkste ruimtes in het huis is de keuken. Hier komen zij graag samen met hun kinderen en vrienden. Ze besloten om hun keuken te laten bouwen door Koopman Keukens, met als resultaat een moderne zwarte keuken die perfect past bij hun wensen en behoeften.

Een rustige en gezellige ruimte

Het proces van het kiezen van een nieuwe keuken verliep soepel voor Judith en Richard. Ze wisten al precies wat ze wilden: een ruime zwarte keuken met een groot kookeiland en een aangrenzende tafel waar ze dagelijks kunnen ontbijten en dineren.

De keuken van Judith en Richard is een ware blikvanger. Met een keramisch werkblad en zwarte elementen past de keuken perfect in hun moderne interieur. Het strakke en eenvoudige ontwerp straalt rust uit en creëert een gezellige sfeer. Ik ben elke dag weer blij als ik ’s ochtends de keuken binnenkom,” lacht Judith. “Ik geniet van de rustige uitstraling en de mooie vormgeving.”

Een bijzondere indeling

Uit het kookeiland steekt een houten eettafel die zich daardoor in het hart van de keuken bevindt. “Het is een gezellige plek waar we veel tijd doorbrengen met ons gezin en vrienden”, vertelt Judith. “We gebruiken de aangrenzende tafel dagelijks voor ontbijt, lunch en avondeten. In de wintermaanden eten we vaak in de keuken, terwijl we in de zomermaanden graag buiten onder de veranda zitten en genieten van de tuin. Je stapt heel gemakkelijk vanuit de keuken de tuin in.”

Gebruiksvriendelijk

Naast de prachtige inrichting is de keuken ook van alle gemakken voorzien. “Het Bora kook-afzuigsysteem is heel praktisch en zorgt ervoor dat we geen afzuigkap meer hebben”, legt Judith uit. “Jan-Willem heeft ons van tevoren in de showroom laten zien hoe dat werkt. Dat vond ik toch wel bijzonder aan Koopman Keukens want het laten zien hoe apparatuur werkt hadden we bij andere keukenspecialisten niet eerder gezien. Onze kinderen vinden de Quooker ook ideaal! Ze drinken graag thee en dankzij de Quooker heb je binnen een handomdraai heet water.

De samenwerking met Koopman Keukens

“Jan-Willem van Koopman Keukens dacht goed met ons mee”, vertelt Judith. “Daarnaast gaf hij waardevol advies over de kleuren, materialen en apparatuur. Wij vinden het persoonlijk prettig dat hij eerlijk zijn mening geeft als je hem iets vraagt. De plaatsing werd ook erg vakkundig afgehandeld en Jan-Willem kwam tussendoor regelmatig langs om polshoogte te nemen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe zwarte keuken!”