Binnenkijken bij

Gabrielle en Henk-Jan

Een houten keuken met voldoende werk- en bewegingsruimte was de wens.

De wens was een keuken met voldoende werk- en bewegingsruimte. Het hele gezin staat namelijk graag in de keuken. Uitgebreid koken, eten, spelletjes doen, een kop thee drinken, de krant lezen, gezellig borrelen met vrienden… kortom, er wordt bij ons geleefd in de keuken. Onze voorkeur ging uit naar een kookeiland. Wat ons betreft de optimale keukenopstelling om met meerdere mensen tegelijkertijd eten te koken.

Er is een ontwerp gemaakt waarbij zelfs een deel van de scheidingsmuur met de hal verplaatst is. Uiteindelijk hebben we ook voor dit ontwerp gekozen. De Beda keuken van hout fineer is voorzien van een Gaggenau oven, een stoomoven en Quooker. Het Bora professional kooksysteem maakt het op technisch gebied helemaal af. Je kunt heel fijn om het kookeiland heen lopen en er is voldoende ruimte om de apparatuur en keukenkastjes open te doen. We kunnen bovendien nog een tafel kwijt en de keuken kan worden afgesloten.

Koopman heeft de complete installatie verzorgd, van het sloopwerk tot aan de schuifdeuren die op het laatste moment nog zijn toegevoegd. We zijn ontzettend tevreden over de service en kwaliteit die Koopman geleverd heeft. Het heeft onze verwachtingen echt overtroffen!