Binnenkijken bij

Joreen en Danny

Binnenkijken bij Joreen en Danny: van een visie naar een strakke houten droomkeuken

Joreen en Danny hebben hun droomkeuken gerealiseerd als onderdeel van een grotere renovatie van hun benedenverdieping. Met Koopman Keukens aan boord begon de ontwikkeling van hun perfecte keuken. Hieronder neemt Joreen je mee door het proces en de keuzes die ze hebben gemaakt.

Een zorgvuldige overweging

Het bezoek aan Koopman Keukens was geen toevallige keuze voor Joreen en Danny. Ze waren onder de indruk van de mooie reportages en ervaringen van andere klanten. “We waren op zoek naar een partner die een goede prijs-kwaliteitverhouding kon bieden,” vertelt Joreen. “Daarnaast zochten we iemand die echt naar ons luisterde en begreep wat we wilden. Hoewel we op de hoogte waren van andere opties, voelde Koopman al snel als de juiste keuze. De persoonlijke benadering en het meedenken van Jan-Willem gaf ons het vertrouwen dat we zochten.”

Duidelijke visie

Voordat ze de plannen definitief maakten, hadden Joreen en Danny al een duidelijk beeld van wat ze wilden. “Voor ons was het essentieel om een keuken te creëren die zowel functioneel als esthetisch was”, benadrukt Joreen. “We wilden geen standaard keuken en hadden een voorkeur voor natuurlijke materialen. Een keuken met houten accenten en een grijs werkblad stond bovenaan onze wensenlijst, samen met een rustige uitstraling zonder overbodige afleiding. Ook vonden we strakke lijnen en symmetrie enorm belangrijk. Jan-Willem begreep onze visie meteen. Met de greeploze lades en kastjes van écht hout heeft hij onze droom waargemaakt en aan al onze wensen voldaan. Al met al is het de perfecte strakke houten keuken geworden die we altijd voor ogen hadden.”

Advies van een expert

Het advies van Jan-Willem was van onschatbare waarde tijdens het proces. Hij dacht niet alleen mee over de indeling van de keuken, maar ook over de ruimte eromheen. “We hadden zelf niet bedacht dat een koof om de houten wandopstelling een mooie toevoeging zou zijn, maar zijn er enorm blij mee,” vertelt Joreen. Ook waardeerde het stel Jan-Willem’s expertise op het gebied van apparatuur. “De keuken moest gebruiksvriendelijk zijn en passen bij ons drukke gezinsleven. De combinatie van een combi-magnetron en oven bleek perfect te passen bij onze behoeften. Het is praktisch en sluit helemaal aan bij onze leefstijl.”

Tevredenheid van A tot Z

De kers op de taart was de montage, waarbij monteur Herman een belangrijke rol speelde. “Hij was niet alleen professioneel, maar ook ontzettend gezellig”, vertelt Joreen enthousiast. “Zijn betrokkenheid en vakmanschap maakten het hele proces nog specialer.” Het feit dat Jan-Willem tijdens en na de plaatsing langskwam om te controleren of alles goed was, gaf hen nogmaals het gevoel dat ze in goede handen waren. “Van A tot Z hebben ze gezorgd voor een uitstekende service. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Het voelt echt als onze keuken, op maat gemaakt voor ons leven,” concludeert Joreen tevreden.