Binnenkijken bij

Sheda en Johan

Onze stoere badkamer is praktisch, warm en tegelijkertijd heel hip en exclusief.

Voor de nieuwe badkamer van Sheda en Johan gaan we terug naar juni 2016. Omdat de ouders van Sheda bij ons hun badkamer hadden gekocht, kwamen ook zij bij ons kijken. Ze waren best kritisch en hadden veel specifieke wensen. Aanvullend heeft één van onze adviseurs nog vrijblijvend meer mogelijkheden laten zien. En dat pakte goed uit. Sheda en Johan waren bijvoorbeeld erg enthousiast over de tegels uit ons assortiment. En zo zijn we samen met hen tot een ontwerp gekomen.

De decoratieve achterwand bij het bad bestaat uit gebroken travertin. In combinatie met een natuursteen look tegel van 80×80 geeft dit een bijzonder mooi effect. Het badmeubel is van Edone en uitgevoerd in hout repro waardoor het bestand is tegen vocht. Praktisch, warm en tegelijkertijd heel hip en exclusief.

De complete badkamer is door ons geleverd en geïnstalleerd. Sheda en Johan waren ook zeer te spreken over de montage. “De monteur was kundig en enthousiast over zijn werk. Ze hadden één monteur die de gehele badkamer in elkaar heeft gezet. Hierdoor hadden we één aanspreekpunt, dat was prettig!’