Binnenkijken bij

Loes en Hans

Neem een kijkje in de sfeervolle moderne keuken van Loes en Hans met een gezellige en ruimtelijke indeling

Aangezien de oude keuken van Hans en Loes gedateerd begon te raken, was het tijd voor een nieuwe keuken. De apparaten begonnen minder goed te functioneren en de keuken was toe aan een nieuwe look. Lees hieronder verder hoe zij hun ideale keuken hebben samengesteld bij Koopman Keukens

Warme moderne keuken

In de showroom van Koopman kon het stel goed inspiratie opdoen. “Voor mij is het belangrijk als ik een goede indruk van de kleuren en een sfeer van de keuken kan krijgen,” vertelt Loes. “In de showroom van Koopman hadden ze de keukens op een hele sfeervolle manier opgezet zodat je goed kon zien hoe het er in het echt uit zou komen te zien. We hebben uiteindelijk gekozen voor een moderne keuken met een combinatie van hoogglans wit, hoge houtlook kasten en een keramieken werkblad en achterwand met een marmer-look.”

Ruimtelijke inrichting

Het keramieken werkblad is een van Hans’ favoriete elementen in de moderne keuken. “Ik ben bij ons thuis de kok,” lacht Hans. “Dat is na mijn werkzame leven echt mijn hobby geworden en ik zit ook bij een kookclub. We hebben goed gelet op de werkhoogte want bij onze oude keuken kreeg ik last van mijn rug tijdens het snijden. Jan-Willem heeft ervoor gezorgd dat hij op de juiste hoogte kwam te staan én hij kwam op het idee om het werkblad dieper te maken. We hebben nu veel meer werkruimte en aflegmogelijkheden in de keuken. Daarnaast oogt het ook wat ruimtelijker.”

“We hebben ook heel veel plezier van onze Quooker en van het Bora afzuigsysteem,” vervolgt Loes. “Het is heel gemakkelijk schoon te maken en het zorgt ervoor dat je geen vieze afzuigkap of waterkoker meer nodig hebt. Het is heel gebruiksvriendelijk maar het draagt ook bij aan het ruimtelijke gevoel,”

Gezellig en sfeervol

De ruimte is volgens het stel optimaal ingedeeld. Loes: “ze hebben ervoor gezorgd dat alles op een logische plek binnen handbereik zit. Daarnaast hebben we nu ook een kleiner tafeltje in de keuken staan dan hiervoor en dat vinden we heel fijn! Er ontstaat zo een hoop loopruimte terwijl we ook nog genoeg plek hebben aan tafel. We ontbijten hier vaak samen of we zitten er gezellig met onze kinderen en kleinkinderen.”

“Het is ook fijn dat de keuken in contact blijft staan met de eettafel,” vult Hans aan. “Tijdens het koken kun je nu nog gezellig met elkaar blijven praten en je loopt ook heel gemakkelijk even de keuken in.

De service van Koopman Keukens

“Er werd goed geluisterd en meegedacht,” vertelt Hans. “Jan-Willem is heel rustig en kwam met een heel realistisch aanbod. Het geeft ons een goed gevoel dat we direct met hem als eigenaar konden werken. Die korte lijntjes met goede communicatie bevielen ons goed. Ook grote complimenten aan de installateurs want ze leverden echt precisiewerk af. Onze keuken is echt tot in detail afgewerkt en ook de nazorg was super. We zijn heel trots op onze keuken.”