Binnenkijken bij

Leo en Viola

Een donkere keuken met houtkleurige fronten en een werkblad in betonlook.

Leo en Viola betrokken vorig jaar hun droomhuis. Ze hadden vastomlijnde ideeën over de keuken en wilden onder meer een groot kookeiland met een bar, een royale kookplaat en een wokbrander. Hun oog viel op een keuken van Beda met houtkleurige fronten en een keramisch werkblad in betonlook. Warme, stoer en eigentijds.

De keuken is behalve sfeervol, praktisch en van alle gemakken voorzien. Voor het raam is een afzonderlijk spoelgedeelte gemaakt waar ook de vaatwasmachine staat en een afvalsysteem geplaatst is. Alle afzonderlijke elementen passen uitstekend bij elkaar.

Wat ons bijzonder goed is bevallen bij Jan-Willem is de persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ze hebben heel veel geduld met ons gehad en ons voorzien van goed advies over de inrichting en de inbouwapparatuur. Er is echt naar onze wensen geluisterd, maar ze hebben ook uit ervaring ons gewezen op een paar essentiële punten. Dingen waar we zelf niet bij stil stonden.

We zijn ontzettend blij met het resultaat. Over de montage ook niets dan lof. Op een gegeven moment ging er iets mis met een keukenkastje. Er is adequaat gehandeld en een uitstekende oplossing geboden. We waren echt verrast door de nazorg.