Wij werken uitsluitend op afspraak!

Ondanks de nieuwe maatregelen van de overheid, waarbij alle niet-essentiële winkels de deuren moeten sluiten, kunt u met ons nog steeds een afspraak inplannen!

Helaas is het tot en met vrijdag 14 januari 2022 niet meer mogelijk om onze showroom te bezoeken.

We danken u voor uw begrip. Wij wensen u fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling, en een gelukkig 2022 in goede gezondheid.

T. 053 – 43 04 273
E. info@koopmandesign.nl

Binnenkijken bij

Lonneke en Wob

Binnenkijken bij Lonneke en Wob: een moderne keuken die straalt in een historisch pand

Wob en Lonneke wilden in hun nieuwe woning, een pand uit 1912, een moderne keuken realiseren die perfect contrasteert bij de karakteristieke uitstraling van het huis. Dit bracht hen bij Koopman Keukens, een keuze die mede werd beïnvloed door de ligging van de winkel: “Koopman Keukens is hier om de hoek”, vertelt Wob.

De perfecte balans tussen modern en historie

Vanaf het begin wisten Wob en Lonneke goed wat ze wilden: een combinatie van strak modern en de charme van hun oude pand. “We wilden heel graag het contrast naar voren brengen tussen het strakke en het historische”, vertelt Wob. De keuken is ontworpen als het hart van hun huis, een echte leefkeuken waar het gezin zich graag verzamelt. “Het is een woonkeuken geworden, met een grote eettafel erbij en een mooi tapijt. We zitten hier met heel veel plezier”, vertelt Wob enthousiast.

Handige indeling met oog voor detail

Een groot deel van het ontwerp ging om slimme keuzes in de indeling. Wob en Lonneke droomden onder andere van een wijnkast in de keuken. “Dat was een van mijn wensen, en die moest er gewoon in,” vertelt Wob lachend. Maar het was passen en meten, want de ruimte was beperkt. “We hebben drie apparaten boven elkaar geplaatst, met de wijnkast als de bovenste. Daar waar oorspronkelijk een deur naar de bijkeuken zat, hebben we besloten die dicht te maken om plaats te maken voor de keukenapparatuur.”

De keuken heeft moderne apparatuur, zoals een BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging, de wijnkast en een Quooker. Wob vertelt: “Ik was gewend aan een afzuigkap boven mijn hoofd, maar nu hebben we zo’n afzuiging in de kookplaat en dat bevalt heel goed. Het neemt minder ruimte in en het werkt hartstikke efficiënt.”

Moderne keuken met een persoonlijke touch

De samenwerking met Koopman Keukens verliep soepel, en Wob benadrukt de flexibiliteit en betrokkenheid van de adviseurs. “We hadden één aanspreekpunt, Jan-Willem, die ons heel persoonlijk heeft geholpen. Koopman Keukens dacht niet alleen praktisch mee, maar ook over hoe de keuken visueel een aanvulling zou zijn op het huis. “We houden van maatwerk en alles klopt tot op de millimeter. “Ze hebben echt oog voor detail, en dat maakt het geheel helemaal af.”

Een keuken die perfect bij ons past

Wob en Lonneke genieten nu dagelijks van hun nieuwe keuken. De ruimte is een centrale plek geworden in hun huis, waar niet alleen gekookt wordt, maar waar ook geleefd wordt. “Onze dochters komen vaak met vrienden over de vloer en zitten dan allemaal in de keuken,” vertelt Wob. “Wij kunnen dan de schuifdeur dichtdoen en rustig zitten in de voorkamer. Het werkt perfect.” Wat Wob vooral waardeert, is de persoonlijke benadering en de aandacht voor detail.