Binnenkijken bij

Nathalie en Fabio

Een heerlijke leefkeuken die riant is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur

Deze ruime leefkeuken, modern en sfeervol, komt aan alle wensen van Nathalie en Fabio tegemoet. Het is een heerlijke plek om samen te zijn met vrienden of familie en is riant uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur.

Een zwarte keuken wilden ze in hun nieuwe woning. Een globaal beeld van de keukenopstelling – met kookeiland en hoge wand – hadden ze ook al wel in gedachten en Fabio had, als de enthousiaste kok in huis, enkele duidelijke wensen wat betreft de benodigde keukenapparaten.

Eerlijk advies
Voor de finetuning van hun ideeën gingen Nathalie en Fabio bij Koopman Personal Design om tafel met Jan-Willem Koopman. ‘We hebben ook wel elders gekeken, maar daar kon dan vooral veel niet. Bij Koopman kregen we eerlijk advies en hij kwam met veel goede suggesties voor de praktische indeling van de keuken, van die kleine aandachtspunten waar je zelf nooit aan zou denken. Dat was fijn. Zelf dachten we oorspronkelijk aan een zwart blad, maar Jan-Willem stelde dit grijze alternatief voor. Daarmee zijn we achteraf heel blij.’ Het fraaie keramische blad zien we in de achterwand achter de Quooker nog terug, in de brede nis in de achterwand, die het open, ruimtelijke karakter van de keuken benadrukt.

Teppanyakiplaat
De teppanyakiplaat was een grote wens van Fabio en hij heeft daarachter een stoomoven en een combimagnetron – en een warmhoudlade – tot zijn beschikking. De grote koelkast en vriezer zijn van Liebherr, want er moest een ijsblokjesmachine in. De wijnklimaatkast hadden Nathalie en Fabio als eerste gekocht. ‘Koopman heeft ons geholpen om die een plaats te geven in het keukenontwerp. Ook de koof boven de hoge wand is door Koopman gerealiseerd, net als de planken in de nis. Ze hebben ons met alles perfect geholpen. En als er bij de installatie eens iets ontbrak, werd dat snel opgelost.’

Ze eten in de keuken, stappen vanuit de keuken zo de tuin in en met het barretje aan het kookeiland is de sfeer helemaal bepaald. Nathalie: ‘Heel leuk, dat ik er bij kan gaan zitten als Fabio staat te koken. Wij zitten er graag en als er bezoek is gaan we ook als vanzelf de keuken in. Zo is het hier altijd gezellig.’