Binnenkijken bij

Nienke en Gerrit

De houten bar eraan vast maakt het helemaal af.

‘We zijn heel blij met onze keuken en bijkeuken van Koopman Personal Design. Ze zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. Dat zorgt voor een harmonieuze uitstraling in huis.’

‘De samenwerking met Jan-Willem Koopman is ons prima bevallen. Hij dacht goed met ons mee en adviseerde uitstekend vanuit zijn eigen expertise. Ook de interactie tussen ons ging goed. Hij kwam uiteindelijk met een ontwerp dat helemaal paste bij onze ideeën, het huis en interieur’, vertelt Nienke.

Prachtig keukeneiland
Het mooiste van de keuken? ‘Het keukeneiland’, zegt Nienke zonder aarzelen. ‘Het keramische keukenblad in combinatie met de donkere laden geeft een prachtig effect aan het geheel. De houten bar eraan vast maakt het helemaal af. We zijn er happy mee! We zitten daar geregeld voor een hapje en een drankje of het ontbijt. Wat dat betreft is de keuken echt het middelpunt van ons huis.’

Handige bijkeuken
Bij het koken maken Gerrit en Nienke gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combi-oven, combi-stoomoven en een warmhoudlade. Een heerlijk wijntje komt uit de wijnklimaatkast, die op fraaie wijze is verwerkt in de kastenwand. Het geheel ziet er ruimtelijk en stijlvol uit. Net zoals de bijkeuken, die met dezelfde materialen en kleurstelling gerealiseerd is door Koopman Personal Design. ‘Het was voor ons de eerste keer dat we de keuken(s) naar smaak en op maat lieten uitvoeren. Het is ons prima bevallen!

Koopman Personal Design

Wij zijn zelfstandig ondernemer voor keukens en badkamers op maat. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Een team van specialisten onder onze deskundige leiding ontzorgt je graag. Vakkundig en met een passie voor keukens zorgen wij dat je keuken of badkamer straks bij jou in huis staat.

De Keuken Designers

Koopman Personal Design is aangesloten bij De Keuken Designers, een sterk collectief van zelfstandige keukenondernemers. Als ondernemers inspireren wij elkaar. We werken goed samen op het gebied van marketing en inkoop.

Blekerstraat 67a
7513 DS Enschede
T. 053 – 43 04 273
E. info@koopmandesign.nl

Volg ons